GRUPO PLAZA

 la mostra recopila 50 obres del segle XIX

L'aquarel·la valenciana protagonitza per primera vegada una exposició monogràfica 

30/11/2017 - 

VALÈNCIA. Des aquest dijous i fins al pròxim 15 d’abril una exposició monogràfica a La Casa-Museu Benlliure de València estarà dedicada per primera vegada a l’aquarel·la valenciana. La regidora de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, Glòria Tello, ha inaugurat la mostra inèdita aquest mateix dijous (30 de novembre). 

“És un luxe poder apropar-nos als primers referents de l’aquarel·la valenciana en una exposició que fins ara mai havíem pogut disfrutar i que ara és possible a la Casa-Museu Benlliure de la ciutat gràcies a la col·laboració de diversos museus i col·leccionistes privats”, ha explicat Tello.

L’exposició recopila 50 obres d’art realitzades per huit dels artistes valencians Es representa així el període d’esplendor de l’aquarel·la al segle XIX. “Esta mostra té una rellevància especial per aconseguir transportar-nos a un moment fonamental per a una tècnica que va tenir a València grans exponents. Afortunadament les seues obres les podrem contemplar a la nostra ciutat durant els pròxims mesos”, ha afirmat Tello.

Els artistes valencians van vore impulsades les seues trajectòries artístiques a través d’un moviment, el de l’aquarel·la, generat a partir del paper que va exercir l’Acadèmia de Belles Arts de València i altres associacions culturals en l’ensenyament i la divulgació d’esta tècnica.   


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas