GRUPO PLAZA

a partir del 20 de juliol

Les quasi 500 entrades per a la Batalla de Flors es vendran en diferents dies i llocs

18/07/2017 - 

VALÈNCIA. Les persones interessades a participar en la Batalla de Flors de la Gran Fira de València, que se celebrarà el pròxim dia 30 a les 20:00 hores al passeig de l’Albereda, podran adquirir les entrades a partir d’este dijous, dia 20, quan a les 9:30 hores del matí s’iniciarà la primera fase de la venda online. Enguany hi haurà un total de 500 llotges, mantenint-se així l’ampliació iniciada en 2015. Com a gran novetat hi haurà fins a 440 places de tribuna, sense flor, per només dos euros cada entrada.

"Un any més potenciem una celebració emblemàtica com la de la Batalla de Flors amb més entrades, gràcies a eixes 440 places de tribuna extra, que es vendran de forma individual. Centenars de persones podran així disfrutar d’un dels moments més esperats de la Gran Fira de València", ha afirmat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

Este dijous es posaran a la venda a través de la web un total de 183 llotges amb una capacitat cadascuna de sis persones i un preu total de 30 euros; dilluns, dia 24, també a partir de les 9:30 hores se’n posaran a la venda via online unes altres 182. D’una altra banda, enguany també hi haurà l’opció d’adquirir presencialment les entrades per a la Batalla de Flors. Serà el divendres dia 28 a partir de les 9:00 hores quan les taquilles de Vivers vendran les entrades per a un total de 60 llotges, quedant-ne la resta reservades per a compromisos protocol·laris. A més, les entrades per a tribuna, sense flor, tindran un preu de dos euros i es podran comprar també el dia 20 i el dilluns 24. Cadascun d’estos dies se’n vendran 220.

Enguany, a banda de diversos sectors de les falles de la Junta Central Fallera, hi ha convidades entitats relacionades amb festes populars de la ciutat (que de manera rotatòria enguany correspon a les de Sant Marcel·lí i Patraix), falles de l’Horta Sud i l’associació Jarit.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas