GRUPO PLAZA

el 11 de març

Miquel Gironès omplirà el Rialto de música popular valenciana amb un espectacle nou

24/02/2017 - 

VALÈNCIA.  L’espectacle “Xiromita Trad Project” es presentarà el 11 de març a les 20:00 hores al Teatre Rialto de València. Aquest projecte veu la llum sent un treball acadèmic, el treball de final de carrera, de l’Escola Superior de música de Catalunya del músic Miquel Gironès, el dolçainer de la banda valenciana “Obrint Pas”. 

El concert és un viatge des de les arrels locals, amb la música tradicional i una posta d’escena potent i innovadora. Un directe de músiques populars que faran entendre al públic la trajectòria del músic Miquel Gironès. La cita musical comptarà amb diversos músics acompanyant a la banda com: Eva Dénia, Feliu Ventura, Arnau Giménez, etc. 

L’equip que forma aquest espectacle valenciana i que estaran omplint l’escenari del Teatre Rialto de València són: Miquel Gironès amb la xirimita i dolçaines, Rafa Arnal amb la veu, Miquel Gil, veus i guitarra. També està dins de “Xiromita Trad Project” Toni Porcar i Paco Costa, amb la guitarra flamenca, Abel Garcia, viola de roda i cordes mediterrànies, Gusmà Gil, tocant el baix i Victor Traves la percussió.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email