GRUPO PLAZA

el 31 de juny

Obres de Brahms, Chopin o Granados interpretades pel pianista Joaquín Achúcarro al Palau 

30/05/2017 - 

VALÈNCIA. El pianista Joaquín Achúcarro actuarà demà dimecres 31 de maig, a la Sala Iturbi del Palau de la Música. Un lloc conegut per al pianista ja que va debutar a l’auditori valencià en 1987, el mateix any que va ser inaugurat i ha tocat en 20 ocasions tant en recital com de concertista amb diverses orquestres, entre elles la de València en 10 ocasions. 

Achúcharro es suma al 30 aniversari del palau i interpretarà un programa bellíssim i d'enorme dificultat tècnica, on el públic podrà escoltar obres del més pur romanticisme com ara les '16 variacions sobre un tema de Schumann' de Johannes Brahms, la 'Fantasia-Impromptu, op. 66', 'Barcarola, op. 60', 'Nocturn, op. 9, núm. 2' i la Polonesa, Op. 53' de Frédéric Chopin, 'Goyescas' d'Enrique Granados, 2 'Preludis' de Serguei Rakhmàninov i de l'expressionisme francés el 'Gaspard de la nuit' de Maurice Ravel.

El pianista ha tocat com a solista amb més de 200 orquestres, incloent-hi les orquestres de Berlín, Nova York, Los Ángeles, Londres, Chicago i les grans orquestres espanyoles. Ha treballat amb directors com ara Claudio Abbado, Riccardo Chailly, Sir Colin Davis, Zubin Mehta, Sir Yehudi Menuhin, Seiji Ozawa i Sir Simon Rattle. El 2000 va ser anomenat 'Artist for Peace' per la UNESCO.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas