GRUPO PLAZA

Fins al 14 de maig

Trovam! obri la convocatòria de propostes musicals per a la sisena edició

23/03/2018 - 

VALÈNCIA. La Fira Valenciana de la Música Trovam! Pro Weekend ha posat en marxa este divendres, 23 de març, la convocatòria per a la presentació de propostes artístiques per a la seua pròxima edició. El termini estarà obert fins al dilluns 14 de maig. Cal recordar que la sisena edició de la Fira tindrà lloc entre els dies 8 i 11 de novembre a Castelló.

En este procés hi poden participar tot(e)s els/les intèrprets valencian(e)s i de fora del territori que tinguen, almenys, un disc editat. També hauran de disposar de material d’àudio i vídeo. Es podran presentar propostes de tots els estils musicals moderns (pop, rock, jazz, folk, electrònica, etc.).

La selecció serà realitzada per l’organització del Trovam! Pro Weekend d’acord amb els següents criteris: la qualitat tècnica i artística, l’originalitat, la singularitat i altres aspectes innovadors de la proposta; la capacitat de projecció estatal i/o internacional; la trajectòria artística del sol·licitant; es valoraran de forma especial les presentacions de nous discos/directes.

Els grups de música que participen en la selecció oficial rebran una compensació econòmica en concepte de caixet en funció del nombre de participants. El llistat d’artistes seleccionats es publicarà en la pàgina oficial de la Fira.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme