GRUPO PLAZA

La zona blava estarà activa a Alzira des del dimecres 3 de juny

2/06/2020 - 

VALÈNCIA. Els parquímetres de l'ORA tornaran a funcionar a Alzira a partir del dimecres 3 de juny, coincidint amb l'entrada del municipi en la Fase 2. L'aparcament conegut com a zona blava torna a la normalitat juntament amb altres serveis municipals després de setmanes d'inactivitat pel decret de l'estat d'alarma. 

Segons la Regidoria de Serveis Urbans, la represa de la zona blava permetrà disposar d'aparcaments en rotació, la qual cosa facilitarà l'estacionament dels veïns i contribuirà a fomentar el comerç local i l'economia. 

Des de l'Ajuntament s'aconsella als usuaris que extremen les mesures de prevenció i seguretat en l'ús dels teclats dels parquímetres i també es fa una crida a la responsabilitat perquè es complisca la normativa establida pel Govern i es respecten les recomanacions de les autoritats sanitàries.

"Els parquímetres van deixar d'emetre tiquets el passat mes de març, des del moment en què haguérem de confinar-nos a casa. Tant des de l'empresa concessionària com des de la Regidoria s'ha acordat restablir l'activitat de la zona blava, i hem considerat oportú esperar que així fora fins que ens trobarem en la fase 2 per tal d'aconseguir una desescalada progressiva i segura", ha explicat el regidor de l'àrea, Fernando Pascual.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme