GRUPO PLAZA

14 de gener

L'Horta estrena en valencià 'Les 3 Porquetes', un musical que revisa la rondalla original

8/01/2018 - 

VALÈNCIA. Sala L’Horta inicia el 2018 amb una nova programació de diumenges de teatre amb espectacles dirigits al públic familiar i amb propostes especialment creats per a la primera infància (de 0 a 3 anys) d'aforament reduït i de gran interacció amb els artistes.

La nova programació s’inicia el pròxim dia 14 de gener amb l’estrena en valencià del musical Les 3 Porquetes. Un musical ferotge. Una revisió del clàssic infantil Els tres porquets sustentada per melodies i ritmes llatins, d’Eventime Producciones i L’Horta Teatre.

La programació continuarà el 28 de gener amb Salüq de Maquinant Teatre, un espectacle en què la poesia visual, la dansa, les arts plàstiques i les noves tecnologies s’uneixen per a contar el viatge pel Mediterrani de Nür, una xicoteta heroïna que emprén de manera involuntària una gran odissea fugint del seu país.

Posteriorment, el 4 de febrer és el torn de Per terra de dracs d’Afònics Produccions & Pep López. Un espectacle de cançons amb contes curts, tradicionals i d'autor sobre dracs i éssers mítics de diferents indrets del planeta. Les cançons i la música, els dibuixos animats i una diversa composició d’instruments musicals hi són els principals ingredients. 

El 18 de febrer arriba el torn dels més menuts (de 0 3 anys) amb Aquarel·la dels catalans Fes-t’ho Com Vulguis, amb una doble sessió a les 12 i a les 18 hores. Aquarel·la és un espectacle adreçat als infants de bressol, que juga amb els colors, la llum, els sons i la paraula. Desenvolupa un seguit de xicotetes històries que estimulen els sentits a un ritme tranquil, ple de canvis i sorpreses, amb diversos llenguatges plàstics, paraules, estímuls sonors i música amb l’aigua com a element d’enllaç.

La història d'un xiquet que volia fugir del món dins d'una bambolla de sabó és la que es econtarà a En els Núvols de la companyia La Negra el 4 de marçUn espectacle de llum i colors sobre ovelles i gats negres, on les bombolles de sabó es converteixen en titelles i on la imaginació s'apropia de tot. 

Així, i per a finalitzar el viatge, el 15 d’abril tornarà la programació per a la primera infància (de 0 a 3 anys), amb Aigua de La Lianta Teatre. Mitjançant les carícies, balls, cançons, música i contes, Pau i Anna se submergiran al món de la imaginació. Vaixells de paper, ones de mar, gotes d'aigua, núvols i llunes, seran els personatges. La sorpresa, l'alegria, el cabreig i la calma navegaran pel món intern de Pau i Anna, trobant‐se en una dansa d'emocions. Doble funció a les 12 i a les 18 hores. 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme