GRUPO PLAZA

la banda manté la gira de 'la por'

Laura Esparza, nova veu del grup Vadebo

19/07/2018 - 

VALÈNCIA. Vadebo es pujava el passat dijous als escenaris del Feslloch per continuar d'aquesta manera la seua gira. Ho féiem a més després d'emetre un comunicat a les xarxes socials on asseguraven que "després d'un temps de recomposició" la seua música ja podia tornar als escenaris. La continuïtat del grup ha estat en les últimes setmanes en un complet estat d'inseguretat, degut que a finals de juny els seus integrants decidiren expulsar a un dels seus vocalistes, Pau Vayà, per rebre una denúncia d'agressió sexual.

Temps corregut, els músics han decidit emprendre un nou camí que, almenys de moment, anirà acompanyat per la veu de Laura Esparza, tal com ha pogut saber aquest mitjà. L'elecció a més no hi és casual, la cantant ja va col·laborar amb l'agrupació per interpretar la cançó d'Abraçades Viatgeres'. Segons Agustin Expósito 'Man', també cantant del grup, "la proximitat" amb aquesta, juntament amb la seua "qualitat com a música i persona" hi han fet que la seua elecció fora "la més oportuna". A més, a tot açò és summa el predilecte de Vadebo per integrar una tercera veu aguda.

Foto: Vadebo

D'aquesta manera l'artista anirà interpretat a poc a poc la totalitat de les cançons, degut que en aquest moment necessita aprendre's la majoria de les lletres. Tot i això, la incorporació de Laura Esparza encara no és definitiva. "Estarà amb nosaltres de segur fins a finals d'estiu i esperem que fins més endavant per poder finalitzar la gira junts. Tant de bo, no sabem si voldrà continuar més temps. En tot cas, si no és així, tractarem de buscar a una altra persona", assenyala Expósito. El que tenen quasi per segur és que en tot cas la tercera veu haurà de ser femenina. La resta dependrà dels projectes personals d'Esparza, qui també està preparant un treball, al mateix temps que component. 

De moment, el grup valencià espera amb ganes les seues actuacions a Montblanc (21 de juliol), al Festival Antros Pinos de Tarragona (28 de juliol) i al municipi alacantí d'Orba (29 de juliol).'

'Mediterrània' amb La Fúmiga

Paral·lelament, Vadebo fa col·laboracions amb altres formacions. La més recent protagonitzada pel mateix 'Man', qui ha creat un estiuenc tema en valencià juntament amb l'agrupació de La Fúmiga, rapejant sobre una base dubstep. El passat dimecres estrenaren el videoclip d'aquest tema que es submergeix completament per la cultura mediterrània. Però a més la lletra també fa el seu propi reclam: "la cançó és una benvinguda als refugiats. Es tracta d'abraçar als viatgers, de crear un amor sense barreres i sense banderes. La festa és festa però la mediterrània també ha de ser lliure i combativa", manifesta el cantat de Vadebo.

Gravat en València i Altea, el videoclip compta a més amb Flora, cantant d’El Diluvi. L’enregistrament i la producció ha estat a l’Atomic Studio de Mark Dasousa i el grafisme ha estat a càrrec de Tres voltes rebel. Tots junts volen cantar sobre la nostra geografia, el nostre mar, la nostra cultura, i també amb una mira a la solidaritat.

...

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme