GRUPO PLAZA

posa veu a 224 versos d'Ausiàs March

Carles Dénia porta 'El cant espritual' al Teatre Rialto amb el cartell de 'sold-out'

20/03/2018 - 

VALÈNCIA. Ja no queden entrades per a la presentació, aquest dissabte, 24 de març, a les 20’30 hores, en el Teatre Rialto de València, del Cant Espiritual. Un nou espectacle del músic i cantant Carles Dénia, que posa música, veu i dansa a l'obra magna del poeta medieval Ausiàs March.

El concert, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, portarà a la capital valenciana els 224 versos que componen el Cant espiritual, que no han estat musicats mai fins ara. Carles Dénia els trasllada al segle XXI en un espectacle ple de ritme amb tocs de jazz, flamenc i música mediterrània. “L'estil musical és lliure, amb la sola voluntat de ser tan absolutament visceral i polièdric com ho és el mateix poema”, explica l’autor.

Dénia s’acompanya de reixits músics: Albert Sanz (piano i teclats). Aleix Tobias i David Domínguez (percussions), Pau Figueres (guitarres), Ismael Alcina (baix) i Andrés Belmonte (flautes). Així mateix, la representació incorpora dansa de la mà del ballador cordovés Daniel Navarro. La posada en escena i la il·liminació és obra de l’escenògraf valencià Ximo Rojo i el so corre a càrreg de Jonbi Belategui.

Després del concert de València, Carles Dénia portarà el nou espectacle a Esterri d’Àneu (Lleida), dins del festival Dansàneu, el 4 de juliol, i seguiran les presentacions a La Vila Joiosa i Llíria, entre d’altres ciutats.

Aquest és el quart disc de Carles Dénia -compositor, arranjador, productor i cantant nascut a Gandia el 1971-, després dels guardonats Tan alta com va la lluna (Comboi Records, 2008), El Paradís de les paraules (Comboi Records, 2011) iL’home insomne (Comboi Records, 2015).


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas