Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 25 de enero y se habla de CSIF coronavirus m&A EMPRESAS capital riesgo
GRUPO PLAZA

L’obertura de les terrasses en fase 1 està autoritzada a Xàtiva en horari habitual a restaurants i cafeteries

Foto: AJUNTAMENT DE XÀTIVA
15/05/2020 - 

VALÈNCIA (VP). L’Ajuntament de Xàtiva ha recordat en relació a l’explotació de les terrasses per part dels establiments, que només aquelles que estiguen en virtut d’una llicència de bar, restaurant, cafeteria o cafeteria amb ambientació musical tenen permesa l’obertura en aquesta primera fase de la desescalada, a la que la capital de la Costera va entrar el passat dilluns 11 de maig.

La normativa permet el muntatge del 50% de l’aforament total de la terrassa. No obstant, l’Ajuntament de Xàtiva està treballant en una revisió detallada de totes i cadascuna de les terrasses per tal d’afavorir l’ampliació de l’espai en la mesura de les possibilitats sense haver de reduir així el nombre de taules autoritzades abans de la covid-19. En tot cas es recorda que s’ha de mantenir una separació de dos metres entre les taules i els usuaris amb un màxim de deu persones per taula o agrupació de taules, junt amb altres recomanacions com el foment del pagament amb targeta o la priorització de la coberteria d’un sol ús.

Pel que fa als horaris d’apertura, aquest respondrà a l’horari autoritzat al llarg de l’any per a l’activitat en qüestió, sempre i quan les disposicions generals que es van actualitzant constantment per part del Govern i les autoritats sanitàries no expressen el contrari.

D’altra banda, està previst que els pubs i les discoteques puguen obrir a partir de la fase 3 de la desescalada, el que equival al 8 de juny si es continuen complint les previsions. Per tant, fins eixa data no es podrà produir l’obertura d’aquests locals, i conseqüentment tampoc podran muntar terrassa.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email