GRUPO PLAZA

EMPRESAS DESDE EL INTERIOR | GIULIETTA EVENTS TRANSFORMA LES IDEES EN EXPERIÈNCIES INOBLIDABLES

Sant Jordi se situa com a referent en la planificació d'esdeveniments i celebracions arreu del Maestrat

23/10/2022 - 

CASTELLÓ. Una gran part de la societat occidental afronta el dia a dia com una contrarellotge d'una cursa ciclista, amb un ritme frenètic al que, pràcticament, ja està acostumada. El treball i les exigències socials deixen moltes vegades molt poc de temps per ocupar-se d'un mateix, de l'entorn o de planificar les activitats d'oci. Inclús la boda pròpia. El poc temps que resta després d'una jornada de feina unit a l'ampli ventall de possibilitats que t'ofereixen els professionals que treballen en l'organització d'esdeveniments fa que cada vegada més es fique en mans d'experts el disseny de tot tipus de celebracions.

Lucía Alarcón va pensar un dia en buscar professionals per a que planificaren la seua boda. Ella exercia, en aquell moment, com a professora de ball en una acadèmia a Vinaròs. Però no va trobar ningú a la comarca que poguera orientar-la. Davant de la carència d'aquest tipus de servei, "i un poc impulsada per la meua parella", va pensar en crear una empresa d'organització d'esdeveniments i celebracions. Així va ser com va deixar el seu treball, en el qual portava més de 20 anys, i va nàixer Giulietta Events a Sant Jordi. Era l'any 2019. "Vam començar fent sopars d'empresa i activitats privades, però ara ja dissenyem i planifiquem qualsevol tipus de celebració", assegura.

Una pandèmia només nàixer

No obstant, fins arribar a l'actualitat va tindre que derrotar la pandèmia. "Van ser mesos molt durs", comenta, "però amb la reactivació de les bodes i les comunions vam tornar a agafar impuls". En aquest sentit, Lucía comenta que són "molts els actes privats que organitzem, a banda de les tradicionals BBC, com per exemple aniversaris o festes de majoria d'edat i una activitat que s'ha posat molt de moda, que són els sopars amb amics o familiar a xalets o villes i on ens encarreguem tant de la decoració i el càtering com de l'espectacle que volen contractar".

La posada en marxa de l'empresa també aporta un xicotet gra d'arena a l'economia de la comarca: "Nosaltres ens encarreguen d'organitzar-ho tot en qualsevol àmbit que treballem i som els que ens ocupem de buscar l'espectacle o música, contractar els tècnics de so, encarregar el càtering, les flors, fotògraf, el pastís, els detalls, l'animació, photocall i inclús castells de foc o pirotècnia en el cas que ens la demanen", comenta Lucía. "I si és possible sempre treballem amb gent de la comarca", conclou.

Actes institucionals

Amb el temps, Lucía va pensar ampliar la cartera de clients i no cenyir-se a l'àmbit privat, així que també va pensar en contactar amb els ajuntaments de la zona de cara a planificar i dissenyar actes organitzats pels consistoris tant en festes com en altres èpoques. Així, des de l'any passat, moltes de les presentacions de reines i dames de les festes de la comarca i voltants passen per la taula de planificació de Lucía. Vall d'Alba, Ulldecona, Sant Jordi, Cervera, Canet lo Roig o Vinaròs són un exemple. "Nosaltres volíem donar-li un aire nou, més modern, als actes de presentació de les festes i de moment, crec que ha agradat", explica. A més de les festes patronals, Giulietta Events ha dissenyat actes del Carnaval de Vinaròs o el Festival de les Arts Escèniques de la capital del Baix Maestrat, i en l'àmbit privat també ha treballat per a Panoràmica Golf, el camp de Sant Jordi.

"Estic molt contenta de com funcionen les coses i la intenció es créixer, encara que amb els peus a terra", diu Lucía, que en aquests moments està embarassada i està buscant una persona "perquè hi ha tasques que no puc fer, però de moment no està sent fàcil trobar-la".

La gerent de Giulietta Events explica que passa moltes hores al seu treball, que potser s'ha convertit ja en una passió. "Una gran part de les peces amb les que dissenyem grans esdeveniments o altres com aniversaris o bodes són meues, inclús moltes les he restaurades i estan a un local de la familia que fa una mica de taller i de magatzem i que ara si entres ja pareix una gran botiga de tant de material que hi ha".

En resum, Lucía assegura que està molt contenta d'haver iniciat aquesta aventura i d'haver-la ficat en marxa a Sant Jordi: "No ho canviaria per res", assegura.  

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas