Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

Torrent aprova el projecte de restauració de la façana de la Casa de la Cultura

27/05/2020 - 

VALÈNCIA. L’Ajuntament de Torrent ha aprovat aquesta setmana la licitació del “Projecte de restauració de la façana de la Casa de la Cultura”, una aposta per a millorar la imatge de l’emblemàtic i històric edifici en tot el referent als elements pròpiament estètics, tant en la planta baixa com en les plantes altes, i que, a més, garanteix la millora de les condicions de confort de l’interior de l’immoble en el relatiu en matèria de soroll, permeabilitat, estanquitat i transmitància tèrmica. Amb un pressupost de 68.244 euros, el projecte està emmarcat en el programa “Estalviar per a invertir” del fons d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), pertanyent al superàvit amb el qual el consistori va tancar l’exercici de 2019.

Sense alterar cap element d’estructura, distribució o instal·lacions, la intervenció donarà començament per les finestres i portes balconeres que recauen tant al carrer Sagra com en la plaça Major; actualment es troben totalment deteriorades amb el pas constant d’aigua i vent. Per tant, se substituiran per unes que complisquen amb les condicions d’eficiència energètica i que garantisquen la qualitat de l’aire interior de les sales, bé de lectura com de les àrees de treball. Així mateix, també se substituiran els finestrals de ferro del pati interior de llums, instal·lant uns d’alumini de doble vidre. En aquest sentit, la regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha expressat que després de la reforma aconseguirem no solament l’aïllament tèrmic, sinó també acústic, tan necessari en aquest edifici que s’utilitza com a biblioteca i on s’acudeix a estudiar o a llegir, la qual cosa implica que les condicions de sonoritat han de ser les adequades.

Per a finalitzar, es pintarà la façana de la Casa de la Cultura, mantenint l’actual paleta de colors. A aquesta millora estètica se suma el pintat de serralleria i la millora mitjançant vernissos de les portes principals de la planta baixa que recauen en la plaça Major.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email