X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

dintre de la mostra 'fotografies de la família Vidal'

El Museu d'Etnologia crea el 'SofàCabanyal', un punt de lectura dedicat al barri de València

12/03/2018 - 

VALÈNCIA. L'última exposició temporal del Museu Valencià d'Etnologia, El Cabanyal 1900-1991: fotografies de la família Vidal, convida a conèixer millor aquest emblemàtic barri de la ciutat de València a través de la lectura.

Dintre la sala d'exposicions temporals s'ha condicionat un punt de lectura per poder realitzar una parada a la visita i seure a llegir. El visitant podrà consultar no solament el catàleg de l'exposició, sinó també altres llibres que parlen del Cabanyal des de molt diversos punts de vista: arquitectura, moviments veïnals, fotografia, història, festes, gastronomia, etc.

La Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia serà l'encarregada de gestionar aquest nou espai que estarà present en totes les exposicions temporals. Els llibres que es poden llegir formen part de la seua col·lecció bibliogràfica i aniran canviant cada dues setmanes. En cap cas estaran lligats, com passa normalment amb les lectures en sales d'exposicions, estaran lliures per ser llegits tranquil·lament com si el lector estigués a la sala de consulta o al saló de casa seua.

#SofàCabanyal

En el punt de lectura el visitant trobarà dues butaques entapissades amb fotografies de la família Vidal i que han estat batejats com #SofàCabanyal. Aquestes butaques s'han reutilitzat de l'exposició temporal Barres i estels: els valencians i a els Estats Units, que es va celebrar al 2014. En aquella ocasió, una de les butaques estava entapissada amb hamburgueses, després del seu tancament la Biblioteca la va utilitzar i va ser coneguda en xarxes socials com #SofàBurguer.

Amb aquest sentit, el Museu Valencià d'Etnologia aposta per "reutilitzar els elements de la museografia i donar vida a les sales d'exposicions a través de la lectura".

 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email