GRUPO PLAZA

l'1 de juliol

Una hipotètica selecció de futbol europeu aplega al municipi de Salem amb l'obra 'La gran final'

29/06/2018 - 

VALÈNCIA. El proper diumenge 1 de juliol, l’obra La gran final d’Escena Erasmus arriba a la localitat de Salem, situada a la comarca de La Vall d’Albaida. A l’espectacle, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura del municipi a les 20:00, assistirà el diputat de l’àrea de Cultura, Xavier Rius.

L’actuació a Salem és l’equador de la gira 2018 d’Escena Erasmus, una gira que ha recorregut les localitats de: València, Benifaió, Alaquàs, Bonrepòs i Mirambell, L’Alcúdia de Crespins, Ontinyent, Iàtova i Xella. Així mateix, aquesta ruta recorrerà les pròximes setmanes Gandia, el dia 12 juliol, Almoines, dia 13, Caudete de Las Fuentes, el dia 14 i finalitzarà el 15 de juliol a la Plaça Major de Carrícola.

L’espectacle La gran final tanca la trilogia que va començar amb El circ de la frontera (2016) i La fira invisible (2017). L’obra es transporta a l’Europa de 2038, on una hipotètica selecció europea de futbol arriba a la final del Mundial. Esta selecció està formada per jugadors que han arribat al continent com a refugiats. Es tracta a més d'un espectacle interpretat per 16 actors i actrius d’11 nacionalitats diferents (Polònia, Alemanya, Camerun, Gàmbia, Itàlia, Síria, Eslovàquia, França, Suïssa, Colòmbia i Espanya), que demostraran sobre l’escenari que és possible treballar junts i superar les diferències.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas