GRUPO PLAZA

Més de 1.400 metros amb secció de cuina i cafeteria

Masymas reobri a Teulada Moraira després d'una modernització de 2 milions d'euros

| 02/06/2023 | 1 min, 56 seg

TEULADA. Masymas Supermercats, senyera de la distribuïdora Juan Fornés Fornés, SA, ha reobert este dijous la seua botiga en la partida Moravit de Teulada, en la carretera de Moraira-Calp. La reobertura del supermercat ha comportat una inversió global de 2 milions d'euros, amb una sala de venda de 1.460 metres quadrats i un aparcament per a clients amb capacitat per a 115 vehicles i 3 places de recàrrega per a vehicles elèctrics. Este esforç econòmic ha servit per a actualitzar la botiga i posar-la a l'avantguarda pel que fa a instal·lacions, arquitectura i tecnologia.

Com a novetat, l'establiment compta amb els servicis addicionals de la secció Cuina, Zona Café i Pastisseria, entre altres. En la primera s'elaboren cada dia plats casolans per a emportar, mentres que la Zona Café és un espai habilitat com a zona de descans. Quant a la resta de seccions, la nova botiga manté la seua aposta pel producte fresc com a segell i element diferenciador de la cadena.

Respecte al concepte, compta amb tots els elements que caracteritzen el nou model de botiga que està implantant la cadena per a millorar l'experiència de compra: major atractiu quant a disseny, servicis afegits i innovacions tecnològiques, entre elles la instal·lació de plaques fotovoltaiques, per a integrar el denominat sistema de botigues ecoeficients a fi d'aconseguir una major eficiència energètica i mediambiental. De fet, les mesures incloses permeten reduir fins a un 30% la despesa energètica respecte al d'una botiga tradicional.

La posada en marxa del supermercat de Moraira amb este nou model de botiga ha suposat també ampliar la contractació de personal fins a completar una plantilla de 31 treballadors enfront dels 17 empleats amb què comptava l'establiment antic.

D'altra banda, i en matèria de responsabilitat social, la cadena ha anunciat que donarà el 5% de la recaptació del mateix dijous a Rotary Club Benissa Teulada per a destinar-los als projectes que té amb la Creu Roja.

Masymas compta en este moment amb 117 botigues esteses per tota la geografia valenciana i la regió de Múrcia, amb una plantilla que supera els 2.690 empleats. L'any passat va tancar l'exercici amb unes vendes que van aconseguir els 360’6 milions d'euros, cosa que va suposar un increment del 11’5% sobre l'exercici anterior.

next