GRUPO PLAZA

el divendres 21 de gener

La cantant Neus Ferri torna als orígens amb el seu nou disc 'Llar'

20/01/2022 - 

VALÈNCIA (EP). La cantant alcoiana Neus Ferri llança aquest divendres 'Llar', el seu nou treball discogràfic, que compta amb huit temes, la major part d'ells en valencià. El disc fa "un viatge introspectiu a l'univers particular de Neus Ferri i suposa alhora una emotiva tornada als orígens quant a temàtica, mentre que fa una evolució estilística cap a un so personal i intens", expliquen responsables de la producció en un comunicat.

El llançament ha anat precedit per dos senzills d'avançament, 'Au' i 'Llar', "dos temes molt significatius". El segon senzill d'aquest nou àlbum és el que dóna nom al disc i va acompanyat d'un video gravat en directe a la Plaça de Dins d'Alcoi. "'Llar' és sens dubte el disc més íntim que he tret fins ara. He passat una mica més de dos anys component lliurement, sense idea de donar-li cap forma concreta i el que ha anat sorgint-me de dins ha sigut cantar-li a les coses i persones importants", declara l'artista.

"Li cante a la meua família, als qui han estat abans i als qui vindran, a l'amor, a l'esperança, al dol, a la conducta humana i a la vida. És un disc sentit i sobretot és una tornada a casa, tant pel que em suposa emocionalment escriure i cantar en la meua llengua, com per l'auto-validació que para mi ha suposat tot el procés", afig. La veu de l'alcoiana s'embolcalla en aquest cas per la producció i els arranjaments de Blai Antoni Vañó i d'Hèctor Tirado, qui també ha estat a càrrec de les guitarres. Pachi García Alis (Alis Records) ha sigut l'encarregat de mesclar i masteritzar aquest treball. A més, Jorge Molina al baix, Adrián Perales a la bateria, i Adrià Sempere, com a tècnic de gravació, completen l'elenc d'una gravació que han dut a terme en gran part en el centre d'art IVAM CADA d'Alcoi. Aquest nou treball de Neus Ferri s'acompanya de les imatges d'Irene Bernad i Alba Garcia i del disseny gràfic de Koi Samsa.

Noticias relacionadas

publica 'La pena no es cómoda'

Jimena Amarillo: un disco en tres ‘bollodramas’

Por  - 

La cantantautora valenciana Jimena Amarilo presenta su segundo disco: La pena no es cómoda, un álbum en el que habla del fantasma de tres relaciones pasadas y con el que se atreve con nuevos estilos musicales alejados del indie “ñoño”

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme