GRUPO PLAZA

convocatòria

Russafa Escènica cerca artistes i companyies de cara a la seua dotzena edició

Les peces, a més de formar part del festival, també entraran en el projecte de residències: Via Escènica. Un conjunt de residències artístiques de treball escènic d'una duració de mínim 15 dies al juliol de 2022 en diferents municipis de València

28/04/2022 - 

VALÈNCIA. El festival d'arts escèniques de València fa pública la convocatòria perquè els artistes i les companyies d'arts escèniques i arts vives de la Comunitat Valenciana puguen presentar les seues propostes. El termini d'inscripció estarà obert des del dia 4 de maig fins al 4 de juny. Les seleccionades seran representades en la dotzena Edició del festival de tardor amb base en el barri de Russafa.

Una convocatòria en la qual les companyies i artistes valencians poden optar a participar en el Festival tant amb peces curtes, denominades vivers pel Festival, com amb peces llargues, nomenades com a boscos. Ací, en cada document - un corresponent a boscos i un altre a vivers - s'especifica la documentació necessària a presentar, els criteris de valoració, els requisits i el termini de resolució, entre altres indicacions.

En què consisteixen els vivers i els boscos? Els vivers amb una duració de 25 a 30 minuts, són peces creades per artistes emergents i presentades en espais no convencionals de Russafa. Pel que respecta als boscos, engloben a les peces llargues, amb una duració de 55 a 70 minuts, presentades en teatres i espais de representació dedicats a les arts i la cultura de la ciutat de València. L'edició número dotze de Russafa Escènica se celebrarà del 21 de setembre al 2 d'octubre sota el lema ‘Positiu’. La temàtica de cada edició suposa una base sobre la qual reflexionar i investigar. La d'enguany juga amb l'ambigüitat i abasta diferents interpretacions. Aquesta ha de ser la idea entorn de la qual giren les propostes artístiques que es presenten a la convocatòria.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas