GRUPO PLAZA

en el aula de literatura de la uv

Sergio del Molino parla d'escriure "des del buit i el marge" en una tertulia

11/02/2020 - 

VALÈNCIA. El periodista i escriptor Sergio del Molino (Madrid, 1979) participarà aquest dimecres, dia 12 de febrer, en la tertúlia literària ‘Escribir desde el vacío y al margen’, al costat de Cristina García Pascual, responsable de l’Aula de Literatura de la Universitat de Valencia. L’acte tindrà lloc a l’Aula Magna, a les 19 hores. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament de la sala.

Sergio del Molino és autor de La hora violeta (Literatura Random House, 2013), novel·la per la qual va rebre el Premio Ojo Crítico de Narrativa 2013, concedit per Radio Nacional de España, i el Premio Tigre Juan 2013, entre altres, i que ha sigut traduïda a diversos idiomes. Des del seu debut literari, el 2009, ha publicat la col·lecció de relats Malas influencias (2009), l’assaig literari Soldados en el jardín de la paz (2009), una antologia dels seus texts periodístics més personals, El restaurante favorito de Nina Hagen (2011); la que va ser la seua primera novel·la No habrá más enemigo (2012); la novel·la Lo que a nadie le importa (Literatura Random House, 2014); l’assaig La España vacía (2016), pel qual va rebre Premio de los Libreros de Madrid 2016 al millor assaig; la novel·la La mirada de los peces (Literatura Random House, 2017); l’assaig Lugares fuera de sitio, que ha sigut guardonat amb el Premio Espasa 2018 i la novel·la Calomarde (Libros del K.O, 2020).

Periodista de formació i d’ofici, va ser reporter de premsa durant deu anys i actualment és col·laborador asidu de diversos mitjans, tant en diaris i revistes com en radio i televisió. El 2005 va obtenir el Premio de Literatura Joven del Govern d’Aragó, comunitat en què resideix. El 2013, la revista El Cultural, del diari El Mundo, el va seleccionar com un dels dotze narradors espanyols menors de quaranta anys amb més projecció.

Para saber más

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas