GRUPO PLAZA

després de vora una dotzena d'anys de treball

València perd un teatre: Sala Ultramar anuncia el seu tancament

| 19/11/2023 | 1 min, 12 seg

VALÈNCIA (EP). Sala Ultramar ha anunciat el seu tancament després de quasi dotze anys de treball, més de 350 espectacles programats, 184 companyies, huit edicions de residències autorals i quatre publicacions de textos teatrals. És el balanç que la sala d'autoria, instal·lada en el barri d'Arrancapinos de València, deixa al seu pas.

Des de la direcció de la sala han assenyalat en un comunicat que es tracta d'una decisió "molt meditada" i "molt dolorosa", adoptada "pel cansament i les dificultats per les quals s'obliga a transitar als projectes culturals".

"Volem anar-nos-en celebrant tot allò bo que este projecte ens ha oferit. Així que, tot i la tristesa, des de la sala volem agrair a totes les companyies i col·laboradors d'un projecte que sempre ha tingut en l'autoria el seu major valor. Estem segures que continuarem trobant-nos i celebrant", han indicat.

D'esta manera, la Sala Ultramar, la sala de l'icònic bus sobre la persiana, tancarà les portes el pròxim 26 de novembre amb l'última de les funcions de la companyia Nomusa i l'estrena de DSO. Després d'això, la sala es mantindrà com a espai d'assaig per a l'última de les produccions d'este espai, Morning Glory de Mertxe Aguilar. L'estrena podrà vore's els dies 31 de desembre, 2, 3 i 4 de gener a la sala, que tancarà així el seu espai definitivament.

next