GRUPO PLAZA

ENTREVISTES A PERSONATGES SENSE MESURA

Senior, 'sense límits': una conversa per a comprendre al músic, la persona i el personatge

26/01/2018 - 

VALÈNCIA. Miquel Àngel Landete es pujarà a l'escenari del Teatre Principal de València el pròxim 23 de març. Una data i una fita per al seu heterònim, Senior, i la seua banda, el Cor Brutal. Fa només 10 anys vivia la la seua experiència gratificant, el periode de viatges, gravació i producció del disc que el va posicionar per a sempre a l'imaginari del rock fet en valencià. Des d'aleshores, de l'americana feta en valencià: la valenciana. 

Després, Gran (2011), València, California (2013), El poder del voler (2014) i Valenciana, Vol.1 (2017). Este últim, un àlbum amb versions d'algunes de les seues cançons favorites i millor acompanyat que mai per Artur Estrada, Maria Arnal, Carles Chiner, Manu Ferrón o Mireia Vilar, entre d'altres. Per a arredonir este periode, una celebració al Principal de la que parlem en esta conversa sense límits de temps ni de temes.

Abans que arribe un concert farcit de col·laboracions i relacions amb unes altres arts a l'escenari, Senior seu per a contestar sense límits a qüestions al voltant del músic, la persona i el personatge. Escolta ací l'entrevista completa:

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas