GRUPO PLAZA

Penúltim día del festival

¡Claro que sí!: Tercera Setmana proposa dues estrenes i el concert de Hidrogenesse

Tercera Setmana encara el seu penúltim dia amb dues estrenes i el concert de Hidrogenesse als jardins del Palau de la Música

13/06/2019 - 

VALÈNCIA. Demà, divendres 14 de juny, Tercera Setmana encara el seu penúltim dia amb un programa complet que omplirà València de teatre i música des del matí fins a la nit. Le Grand Tour, d'Onírica Mecánica, peça d'estrena en el festival, complirà el seu tercer passe a les 10.30 h. del matí; a la vesprada, a les 20.30 h. a la Sala Off, serà el torn d'una altra estrena, Rashid i Gabriel, de La república del lápiz, amb els actors Empar Canet (Senyor Retor, Hospital Central) i Adil Koukouh (El príncipe, Vis a vis); i a la nit, el duo d’art-rock electrònic Hidrogenesse actuarà en als Jardins del Palau de la Música a les 21.30 h.

Le Grand Tour, d'Onírica Mecánica, és una experiència sensorial i individual que ens descobreix l'essència del turisme, actualment transformada en producte de consum. La peça ens porta per un viatge de reflexió sobre la nostra pròpia pèrdua de curiositat en la societat actual, la desconnexió amb el mig i la mercantilització del paisatge. Jesús Nieto, creador d'aquesta peça que es va estrenar el dimecres en Tercera Setmana, guia a cadascuna de les persones que s'inscriuen en aquesta experiència conceptual i perceptiva. Una invitació a compartir una xicoteta acció poètica que transita pel descobriment, el coneixement i l'emoció a través de la imaginació i la memòria.


Gabi Ochoa i Ferran Benavent, o lo que és el mateix: La república del lápiz, ens porten l'estrena absoluta de Rashid i Gabriel, un projecte que va ser seleccionat en Graners de Creació amb text escrit amb l'ajuda de l’Institut Valencià de Cultura. La direcció i el text és a càrrec del dramaturg, guionista i cineasta Gabi Ochoa, amb la producció executiva de Ferran Benavent. Rashid i Gabriel és una obra que tracta el tema dels prejudicis, de la xenofòbia… tot des d'una perspectiva pedagògica i educativa dirigida a tota mena de públic, amb especial atenció al públic jove i adolescent. Els coneguts actors que interpreten l'obra, que es podrà veure a la Sala OFF a les 20.30 h., són Empar Canet i Adil Koukouh.

Koukouh va nàixer a Tetuan (el Marroc) però viu a Madrid des que tenia 9 anys. El seu primer paper el va aconseguir per a la sèrie El Príncipe, per a la qual va fer càsting per a un paper xicotet i va acabar aconseguint un paper amb major pes en la sèrie. Amb tan sols 20 anys ja ha aparegut també en sèries com Vis a vis i B i B i en la pel·lícula A escondidas, dirigida per Mikel Rueda i que tracta el tema de l'homosexualitat i la immigració.

Empar Canet és ja una actriu amb gran trajectòria en teatre. Formada Formada en el Teatre a Banda de València i a l'Escola Philippe Gaulier de Londres. Comença la seua trajectòria amb Moma Teatre, Ha participat en nombrosos projectes de companyies com Teatre Micalet o La Pavana. Ha intervingut en produccions del Centre Dramàtic Nacional o de Teatres de la Generalitat Valenciana amb directors com Joaquín Hinojosa, Jorge Picó, Bigas Luna, Inma Sancho, Eva Zapico o Jaume Policarpo. A més, té una llarga experiència en audiovisual participant en sèries de televisió com La Vall, Parany, Senyor Retor, L’Alqueria Blanca, Cuéntame, Hospital Central o Flor de Mayo.

El penúltim dia de Tercera Setmana es tancarà amb el concert de Hidrogenesse als Jardins del Palau de la Música a les 21.30 h., amb accés lliure i gratuït. Hidrogenesse són Carlos Ballesteros i Genís Segarra i ells mateixos es defineixen com un duo d’art-rock electrònic, compositors de cançons pop populistes, productors de mantres romàntic-sexuals, autors de llenapistas situacionistas, intèrprets del gènere místic-còmic... És a dir, que la diversió, el ball i l'art estan assegurats.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme